Hugs “Sok szerencsét” (Good Luck) plüss maci

3 799 Ft

Hugs “Sok szerencsét” (Good Luck) barna színű, körülbelül 27 cm magas plüss maci. Ez webáruházunk legelsőként feltöltött terméke, így ezzel magunknak is sok szerencsét kívánunk az indulás során.

A plüssmaci egyébként kiváló ajándék bármilyen olyan alkalomra, melyre szükség lehet egy szerencsehozó plüssfigurára: érettségire, vizsgára, munkahelyváltás során, egy hosszú küldetéshez. Méretének köszönhetően kevés helyet foglal, így tényleg bármilyen alkalomra magával viheti az, aki megkapja.

A plüss maci lábain nem tud megállni önállóan, azonban leültetve magától is megül szépen, nem borul fel. Szőre világos barna színű, illetve bézs. Talpán hímzett „Hugs” felirat található. Orra kemény, azonban fekete bársonnyal van borítva. Szemei fényesen csillogó műanyagból készültek. Nyakában lévő kis fehér textil táblácskáján zöld színnel van hímezve a „Good Luck”, magyarul: „Sok szerencsét” felirat. Ez a tábla kis masnival van a nyakába kötve, nincs hozzávarrva.

Ha nagyon ki kellene mosni, akkor alacsony hőfokon tedd, szárítógépbe tenni azonban nem szabad. A kemény orra és szemei miatt 18 hónapon aluliak számára odaadni nem javasoljuk.

Elfogyott

Cikkszám: PJ19091601 Kategóriák: , , Címkék: , , ,

További információk

Tömeg 90 g
Méretek 10 × 17 × 27 cm
Kiszállítási idő

2-6 munkanap

Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Márka

Hugs

Szín

barna, bézs, zöld

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem