Paws tavaszi plüss maci

3 999 Ft

Paws tavaszi plüss maci vidám színekben, lazán felöltözve világos, virágos pólóban, rövid farmernadrágban, talpán hímzett katicabogárral.

A plüssfigura körülbelül 33 cm magas, lábain azonban nem tud megállni, nem tartják meg, inkább ültetve tudod stabil állapotba helyezni. A kisebbek egyébként is inkább a kezénél vagy lábánál fogva fogják hurcolászni, illetve ölelgetésre is kiválóan alkalmas.

Fontos, hogy szemei és orra kemény, ugyanis műanyagból készültek. Szemei csillogóan feketék, orra nagy, rózsaszín – egyéb kemény, műanyag tartozéka nincs is neki.

Nadrágja varrással van a testéhez rögzítve, pólója azonban levehető, bár semmi értelme levenni. A plüss mackó szemöldöke fekete cérnával van hímezve, szája szintén hímzett, barna színben. Hímezve van még a bal talpán található katicabogár, mely épp azt ábrázolja, hogy egy zöld levélre szállt le pihenni.

A maci pólója világoskék színű, nyomott mintával díszítve: zöld, rózsaszín és sárga virágok láthatók rajta. A pólójának karrészei rózsaszínűek. Farmerja a klasszikus farmerkék. A maci alapszíne barna, szájának környéke valamint talpai világosabb barna színben készültek.

Mosni alacsony hőfokon javasolt szükség esetén. Egy éven aluliak számára nem ajánlott.

Elfogyott

Cikkszám: PJ20032201 Kategóriák: , , Címkék: , , ,

További információk

Tömeg 180 g
Méretek 14 × 24 × 33 cm
Kiszállítási idő

2-6 munkanap

Márka

Paws

Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Elemmel működik

Nem

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Zenél, hangot ad

Nem