Sima szőrű fehér Kinder plüss jegesmedve

2 800 Ft

A népszerű fehér Kinder plüss jegesmedve, nyakában vörös sállal, jellemzően csak karácsony környékén kapható az üzletekben. Nálunk azonban korlátozott mennyiségben időszakosan elérhető ez a játék maci, így szezonon kívül is hozzájuthatsz szükség esetén, ha elvesztettétek, vagy kellene egy váltótárs.

Ez a plüss maci a sima szőrű változat, ugyanis létezik bolyhos típus is belőle. A körülbelül 25 cm magas plüssfigura jellemzően ülni tud, lábain önállóan nem tud megállni. Sokan a mikulás sapkájánál fogva akasztják fel valahová, hogy mindig szem előtt legyen, azonban ölelgetni való örök barátnak, alvótársnak is kiválóan alkalmas.

Egyedül szemei készültek műanyagból, más kemény, műanyag tartozéka nincs.

Sálja és sapkája varrással van testéhez rögzítve, így egyiket sem lehet levenni róla, nem öltöztethető, nem vetkőztethető. Mosni kevésbé javasolt, de ha állandó társ, akkor biztos, hogy szükség lesz rá – így ilyenkor langyos, mosószeres vízzel ajánlott tisztítani. Különösen ügyelj a vörös részekre, bár jellemzően nem eresztik ki a színűket.

A maci nagy része fehér anyagból készült, csak sapkája és sálja piros. Orra, szája fekete, talpai barnák, valamint füleinek belső részei is. Egy éven aluliak számára nem ajánlott.

39 készleten

További információk

Tömeg 78 g
Méretek 14 × 15 × 26 cm
Kiszállítási idő

2-6 munkanap

Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Márka

Kinder

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

Érdekelhetnek még…